اولین جلسه بررسی تب کریمه کنگو در شهرداری

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر استهبان؛ در این جلسه که با حضور شهردار، جناب آقای محبوبی از دامپزشکی، جناب آقای رنجبر از شبکه بهداشت، جناب آقای پراش از اصناف و قصاب های سطح شهر برگزار گردید، دکتر محبوبی درخصوص بررسی تب کریمه کنگو و خطرات ونحوه انتقال این ویروس از طریق تماس با خون و ترشحات بدن با دام های بیمار، رعایت اصول بهداشتی هنگام ذبح دام ها و قرار دادن گوشت خام حداقل به مدت 24 ساعت در یخچال قبل از مصرف توضیح داده شد، دکتر محبوبی ضمن تشکر از شهردار استهبان بابت اقدامات خوبی که در مدت حضور ایشان در کشتارگاه انجام شده از راه اندازی اتاق پیش سرد کشتارگاه نیز قدردانی کردند.
مهندس جوکار ضمن خیر مقدم وتشکر از اهتمام قصاب ها، تلاش برای تامین گوشت سالم به دست شهروندان از اهمیت زیادی برخوردار است و باتوجه به وجود بیماری تب کنگو اقدامات لازم را به مسؤل کشتارگاه ونیز قصاب ها بیان داشتند، ایشان اطلاع رسانی به شهروندان جهت استفاده از گوشت پس از نگه داشتن 24ساعت در دمای یخچال (صفر تا چهار درجه) را برابر توصیه متخصصین دامپزشکی لازم وضروری دانست.